SNAPSHOTS FROM PAST WEEKS

Tämä viikonloppu meni kyllä aivan ohi ennenkun kerkesin edes ajatella, haha! Torstaina kokeen jälkeen kahviteltiin poikaystävän kanssa ja kävin ostamassa täydelliset syysnilkkurit. Ilta meni rentoillessa ja perjantai kuluikin täysin lukiobileiden järjestelyssä. Lauantai kului sitten vielä aika nuhaisissa ja väsyneissä fiiliksissä mm. ulkoilma keikalla soittaessa, bileiden valoja palautellessa, soittimia roudaillessa ja kävin siinä tutustumassa uuteen kallioparkkiinkin joka avattiin juuri tänne Ouluun. Huh sanon minä lauantain kiireestä. Vihdoin sain siirrettyä kuvat koneelle ulkoiselta kovalevyltä ja nyt pitäisi postailunkin onnistua muualtakin kuin kotoa. Tähän väliin ajattelin laittaa pari kuvaa viimeviikoilta!

IMG_0286

Löysin uuden suosikki teen! Syksyllä varsinkin tykkään lipittää teetä vaikka kuinka ja vihreää teetä valitsen mieluiten. Ananaksen, kiivin ja passionin makuinen vihreä tee vie kielen mennessään ja mikä parasta, löysin tämän aivan lähikaupasta!

  EOS 550D 382 042

Ostettiin äidin kanssa amppelimansikan taimia ruukkuun kesän alussa, ja vieläkin on saatu nauttia tuoreista mansikoista! Pitää nauttia vielä kun niitä on, herkullisinta mustikoiden, mantelilastujen ja kaurapuuron kanssa. Nam, tämän hetken vakio aamiaiseni!

  IMG_0221

Eräänä pimeänä sunnuntai-iltana istuin kirjat nenän alla ja yhtäkkiä koko huone muuttui vaaleanpunaiseksi. Onneksi sain silmät irti kirjoista ja vilkaisin ulos. Aivan tajuttoman hieno sateenkaari! En ole montaa kertaa nähnyt kokonaista sateenkaarta joka alkaa oman kodin katosta.


  IMG_0298

Syysasut on tosiaan palannut taas jokapäiväiseen käyttöön, ja kyseisestä versiosta näittekin jo kuvia tässä postauksessa. Ostin muutamien mustien syys-/talvikenkieni lisäksi konjakinväriset nilkkurit ja niistä kuvia seuraavaksi! Valehtelematta odotan jo villakangastakkien käyttöä. Huomiseen! :-)

2 kommenttia :

 1. Täällä on kanssa yks vihreän teen suurkuluttaja!

  http://sanninenblog.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä tietää etten ole ainoa ;-D Me perheen kanssa keitetään aamulla ja illalla isot teepannulliset teetä, mutta kahviakin menee..tee-addikteja taidetaan olla kaikki :-D

   Poista