Waiting for Christmas: Gift ideas


Jouluhullu täällä moi! Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia ja vaikka en olekaan antanut vielä itselleni lupaa kunnon jouluhössötyksiin pipareista jouluvaloihin, niin olen pohtinut joululahjoja jo kuukauden päivät! Rakastan lahjojen miettimistä ja suunnittelua rakkaille ihmisille, mutta en ole koskaan ollut oikein sitä sorttia, että antaisin lahjoja muille kuin vain tärkeimmille ihmisille. Olenkin keskittänyt sen lähestulkoon perheelle ja poikaystävälle muutamaa pientä ystävien muistamista lukuunottamatta. Keräilin tapani mukaan joululahjainspistä, tällä kertaa hieman eri muodossa kuin aikaisemmin, eiköhän aloiteta!
 e1c3500802049d968159899b3dbfb72c-tile

Tyttöystävälle/ystävälle/siskolle:

Kukapa nainen ei ilahtuisi pienestä söpöstä laukusta, pehmeistä aamutossuista, kodikkaista tekstiileistä tai laadukkaista nahkahanskoista, suosikki-astiaston osista puhumattakaan! Erityisesti jouluna pehmeät paketit lämmittävät hurjasti mieltä, ja uusissa kotivaatteissa on maailman mukavinta hengailla jouluaaton jälkeisinä päivinä <3 Rakastan myös kaikkea lasista ja keraamista, omalta ystävältäni saadut mustavalkoiset taika-kupit ovat jääneet hyvänä esimerkkinä mieleen käytännöllisyydellään ja ihanalla idealla! 
  db699c8cd03bcce428d25f2fde7b3961-tile

Poikaystävälle:

Myönnän, että ensimmäiset lahjat poikaystävälle eivät olleet helppoja keksittäviä. Nykyään kuitenkin lahjaideoita tupsahtelee mieleen pitkin vuotta ja lahjojen keksiminen on lähes juhlaa! Omani on saanut kaivella paketeista niin nahkaa, flanellia, vaatetta, hajuvettä kuin korunkin. Varmoilla valinnoilla ei voi mennä pieleen. Tyylikäs kello, pehmeät aamutossut tai vaikka uusi playstation -peli pelaavalle poikaystävälle on varmasti mukava yllätys 
  b60bf719251d328c202171caa2eff4bc-tile

Äidille:

Paras lahja mitä vanhemmille voi antaa on varmasti heidän kanssaan ajanvietto, mutta jotain kongreettistakin on mukava antaa. Pieni hemmotteluhetki, herkkukori, Happy Lights -pallovalot, pehmeä torkkupeitto tai pieni pala suomalaista designiä eli Iittalaa lämmittää varmasti mieltä pitkäksi aikaa. Itsetehtyjä herkkuja täytyy myös tehdä ja pakata ne jotenkin söpösti! Ah joulu, tule jo! 

2 kommenttia :