SPRING VIBES

springvibes6 springvibes2 springvibes8

Mihin viikonloppu ja ystävänpäivä hurahti!? Omani kului lähinnä matikan kertauskirjan kanssa eikä ystävänpäivääkään juhlistettu pannari-aamiaista kummemmin! Näin lukulomalla viikonpäivillä ei tunnu olevan juurikaan väliä ja aikatauluista on jo nyt aivan sekaisin. Torstaina koittaa kuitenkin pitkään odotetut penkkarit jonka jälkeen saa virallisesti heittäytyä lukulomalle. Työllistin itseäni sen verran, että lukulomallakaan ei käy samat seinät tylsiksi. Ilmottauduin nimittäin parille abikurssille, joten toivotaan että niistä on hyötyä YO-kirjoituksissa! Ei enää kauaa kun istunkin taas YO-salissa kirjoittamassa..

Viimeviikolla lämpötilat laski aivan hurjasti täällä Oulussa ja saatiin ensimmäiset kevätfiilikset. Zaran paksu ja jämäkkä keinonahkatakki oli juuri täydellinen niille säille, vaikka mennään vasta helmikuun puolessavälissä.. Nyt onneksi mittari näyttää jo miinus-lukemia ja aurinko paistaa ulkona! Mitä pidätte asusta, iskeekö näin keväiset asut vai kannattaisiko ne suosiolla jättää huhtikuuhun? :-) Niin ja kiitos aivan älyttömän paljon edellisen postauksen kommenteista! 
 
springvibes7springvibes springvibes5

| Jacket, Jeans & Top - Zara | Clutch - Marimekko | Shoes - NLY Shoes | 

2 kommenttia :

  1. Mä olisin ihan valmis käyttämään tällaisia keväisiä kokonaisuuksia suunnilleen heti uuden vuoden jälkeen :D Näyttää ihanan raikkaalta ja kevyeltä, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep samoilla linjoilla! :-D Rakastan talvea ja laskettelua ja muute siihen liittyvää, mutta kyllä ne talvitakit ja kengät alkaa tuntua jo hieman tylsiltä muutaman kuukauden jälkeen..

      Poista