SUNDAY'S EASY OUTFIT

easysundayoutfit6
easysundayoutfiteasysundayoutfit3

Sunnuntai oli ihanin päivä pitkään aikaan vesisateesta huolimatta. Treffattiin ihanien tyttöjen kanssa jossain muualla kuin kirjojen äärellä pitkästä aikaa ja oli ihana ajatella muutakin kuin lausekkeiden integrointia. Yksi päivä ilman kirjojen avausta tekee todella terää. Dirty chai maistui aivan äärettömän hyvältä sateessa kävelyn jälkeen ja oli mukavaa pitkästä aikaa istahtaa oikein kunnolla kahville! Säät täällä Oulussakaan ei siis hurmaa, tälläkin hetkellä ikkunasta näkyy märät, lumettomat puut ja harmaa taivas. Noh, kevät tekee jo tuloaan!

Vaikka pidänkin hurjasti naisellisesta tyylistä, korkonilkkureista ja muista sellaisista, sunnuntain kunniaksi vedin päälle todella rennon asun! Suosikkini musta pooloneule, ihanan lämmin karvatakki, ne täydelliset tummansiniset farkut jotka löytyi vihdoin ja viimein Gina Tricotista, maailman mukavimmat kengät sekä olalle aina tyylikäs Longchamp! Mitäs muuta sunnuntaiasuun kaipaisikaan! :-)

  easysundayoutfit5easysundayoutfit2 easysundayoutfit4

| Shoes - Timberland | Jeans - Gina Tricot | Knit - Only | Jacket - DIY | Bag - Longchamp |

7 kommenttia :

 1. Vähän kivat nuo kengät:) Ja ihana kuvauspaikkaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Kuvauspaikka on kyllä hieno! :-)

   Poista
 2. Nätti asu ja tosi ihana kuvauspaikka!:)Etenkin noi rappusilla otetut kuvat on mun mieleen - kivaa vaihtelua niihin perinteisiin katutasossa otettuihin kuviin!

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, rappusilla otetut kuvat on kyllä omiakin suosikkejani! Pitäisi irtaantua useamminkin niistä ainaisista katutaso-kuvista! :-)

   Poista
 3. Hei ihana blogi sulla! Löysin ihan sattumalta. Oon kans itsekin Oulusta kotoisin ja nyt asun Tampereella. Tiedän myös sen tunteen miten kotikaupungin näkee eri silmin, kun pääsee käymään muualla. :)
  - Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista