BEIGE & PAISLEY

beige&paisley4 beige&paisley7 beige&paisley

Miten teidän juhannus hurahti? Kuten kerroinkin, täällä päässä hyvin rauhallisin fiiliksin eikä tämä City-juhannus ollut mitenkään vauhdikas, hyvää ruokaa ja seuraa vain! Vaikkei mitään palautumisia tällä kertaa tarvittu, siltikin on ottanut muutaman päivän takaisin normaaliin arkeen kiinni pääseminen. Vietettiin kummankin kotikotona aikaa juhannuksena ja hieman syrjemmässä vietetyt muutama yö tuntui aivan minilomalta! Niin sitä nopeasti tottuu lähes keskustassa asumiseen. 

Maanantaina oli tarkoitus pitää kunnollinen teho-päivä, mutta tehokkuus kaatui aivan järkyttävään päänsärkyyn iltakuvailujen jälkeen. Särkylääkettä naamaan, näytöt kiinni ja päikkärit sohvalla oli siinä vaiheessa ainoa vaihtoehto.

En ole muutenkaan voinut viimeaikoina aivan haluamallani, energisellä, pirteällä ja hyvällä ololla ja tähän haluan muutoksen. Treenaaminen jäi liian vähälle viime keväänä eikä ruokavaliokaan ollut aivan normaali ja takaisin normaaliin paluu on ollut yllättävän vaikeaa! Nyt kuitenkin turvotus saa väistyä ja haluan palata hyvinvoivaan kehoon. Ruokavaliota täytyy hieman siistiä, lisätä paljon kasviksia lautaselle ja ottaa taas liikunta mukaan jokapäiväiseen elämään. Olisitteko kiinnostuneita kuulemaan hyvinvointijuttuja pitkästä aikaa? 
  beige&paisley2beige&paisley5 beige&paisley8

Shirt / Object
Jeans / Only
Blazer / Zara
Clutch / Marimekko
Shoes / Vagabond 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti