OLIVE & LACE

olive2 olive4 idolive3 olive6

Pitkästä aikaa asukuvia kehiin! Heti kun lämpöasteet on lähennellyt 20 astetta, on ollut pakko vetää hameet päälle ja nauttia edes pienestä lämmöstä. Vietän kesät aina ulkotöissä, joten esimerkiksi pieni vesisade harvoin haittaa! Kesällä tykkäänkin pukea hameen tai shortsien kanssa mielummin ohuen takin tai neuleen kuin vaihtaa housut kokonaan pitkiin farkkuihin. Voin muuten kertoa, että kameran edessä pitkästä aikaa oleminen ei tuntunut aivan yhtä helpolta kuin yleensä normaali kuvaustahdilla tuntuu, eikä tämä kirjoittaminenkaan ole vielä aivan yhtä helppoa, mutta hiljaa hyvä tulee! 

Päälle valikoitui tuona kesäisenä päivänä musta hame valkoisen pitsitopin kanssa, päälle heitin oliivinvihreän ihanan ohuen kesätakin ja jalkaan uudet Vagabondin ihanat balleriinat, tuolla asulla kelpasi hoitaa muutamia asioita uutta kotiamme varten. Nyt kuitenkin otetaan suunnaksi keskusta ja nautitaan vapaapäivästä, rentouttavaa sunnuntaita kaikille <3
  olive7

Top / BikBok
Skirt / Zara
Jacket / VeroModa
Clutch / DKNY
Watch / Daniel Wellington
Shoes / Vagabond

4 kommenttia :

  1. Ihana asukokonaisuus! Mun pitäisi kyllä ryhdistäytyä hameiden ja shortsien kanssa viileimmilläkin kesäsäillä, koska ainahan voi tosiaan heittää kevyen takin tai neuletakin päälle lämmittämään :)

    VastaaPoista