BALCONY INSPO

Nimetön-2


Alkuviikot on minulle aina inspiroitumisen ja suunnittelun aikaa ja tämä viikko on lähtenytkin liikkeelle parveketta suunnitellessa! Parvekkeemme on todella iso kaksion parvekkeeksi ja olenkin ollut jo pitkään innoissaan sen sisustamisesta. Kalusteiksi valikoitui tumma puupöytä tuoleineen ja sohvakin on jo työn alla, joten enää puuttuu kaikki pienemmät somisteet! 

Väriskaala parvekkeella tulee olemaan merihenkinen, enkä oikein edes tiedä miten olen innostunut sinisen sävyistä niin paljon, ennen en nimittäin voinut sietää koko väriä! Sinisen sävyjä raikastetaan jo mainitsemallani tummalla puulla, valkoisella, ripauksella punaista sekä luonnon materiaaleilla, esimerkiksi korilla johon saa viltin ja tyynyt sekä muutamilla kasveilla maukkaista yrteistä kauniisiin kukkiin. 

Kokosin muutamia suosikkejani mitä löysin nettikaupoista ja osa varmasti päätyy myös omalle parvekkeelleni. Sinivalkoinen kuvio ihastuttaa silmää, samoin Lexingtonin upeat tyynyt. Lexington on muutenkin sisustustekstiilimerkeistä yksi suosikkini! Samoin Granitin punottu kori ja Elloksen tekstiilit haluaisin tänne meille, katsotaan mihin päädytään! Kollaasista jäi puuttumaan Happy Lights -valosarja joka on pakollinen hankinta jossain vaiheessa kesää, niin kaunis tunnelmanluoja loppukesän pimeneviin iltoihin! Näillä suunnitelmilla eteenpäin, lupaan näyttää teille lopputuloksen! :-)

1 kommentti :

  1. Kivoja huonekaluja ja tyynyjä ym...
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista