Training Feelings

sportsummer6

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, on täällä puolella ruutua innostuttu taas todenteolla treenaamisesta. Viime keväisen jälkeen oli suhteellisen vaikeaa ruveta totuttelemaan taas normaaliin, aktiiviseen elämäntyyliin, kunnes sain houkuteltua poikaystävänikin saman salin asiakkaaksi. Yhteiset treenit on niin motivoivia verrattuna yksin treenaukseen ja eipähän tule vapaapäiviäkään laiskoteltua ;-) Seisomatyö vielä päälle, niin ei pitäisi olla aktiivisuudesta pulaa. Yllättävän nopeasti kroppa siihen liikkumiseenkin tottuu, muutamana päivänä on ollut pakko jättää treenit väliin järkyttävän väsymyksen ja tulostaan vihjailevan kesäflunssan vuoksi ja aktiivisuuden puuttuminen on tuntunut hirveän tyhjältä! Tärkeintä liikkumisessa on kuitenkin edelleen oma hyvä olo ja kropan kuunteleminen. Hyvän ja onnistuneen treenin jälkeistä fiilistä ei voita mikään!

sportsummer5 sportsummer4

Pakko kuitenkin kertoa, että tämä maanantai ei ole kulunut samanlaisissa merkeissä kuin kuvista näkee. Fiilistelin aamuvuoroa ja siitä johtuvaa vapaata iltaa ja mietin aktiivisena illalle tekemistä samalla kun poikaystävä suunnisti omiin töihinsä. Aktiivinen maanantai-iltapäivä vaihtuikin sitten 20min powernapien sijaan parin tunnin päikkäreihin parvekkeella ja saamattomuuteen. Onkohan tämä taas sitä vihjailua yrittävästä flunssasta?

ps. Teksti on tosiaan maanantailta, nettiongelmien vuoksi sain postauksen ulos vasta nyt! En siis ole seonnut viikonpäivistä aivan totaalisesti ;-) Toivottavasti ongelmat on pikkuhiljaa historiaa, en ole saanut meilkein kahteen viikkoon toimivaa nettiä koneelle! Palataan pian :-)

sportsummer

4 kommenttia :

 1. Tosi kivoja kuvia:) täällä kanssa taisteltu syys flunssaa vastaa:/
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Sitä on nyt liikkeellä kyllä, töissäkin saa jatkuvasti tuurailla!

   Poista
 2. Ihanan energisiä kuvia! Kyllä kelpaisi tollanen fiilis nyt tännekin, mäkin nimittäin heräsin tänä aamuna kurkku kipeänä ja veto aivan pois :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Pinja! Toi fiilis on kyllä todella inhottava, onneksi syksyllä voi kuitenkin hyvällä omatunnolla myös maata viltin alla ja hörppiä teetä ;-)

   Poista