Wanted: Cozy Decor

Huhhuh, terveiset sohvan pohjalta! Flunssa on jo muutamia päiviä vihjaillut tulostaan ja nyt sitten heräsin ääni käheänä ja kuumeisena, eikun vain kohti lääkäriä ja paljon lämmintä juomaa ääntä kohti. Nyt siis menee pari päivää kotona sairastaessa, mutta onpahan aikaa bloggailla ja tehdä avoimen yliopiston kursseja eteenpäin!

Näin kuumeisena olen taas inspiroitunut hurjasti pukeutumisesta, sisustamisesta ja muista visuaalisista asioista, mutta myös bloggaamisesta, videoista, työjutuista ja opiskelusta.. Ajattelin tänään kuitenkin raottaa hieman omaa Pinterest -tauluani kodin sisustamiseen liittyen. Niinkuin edellisessä postauksessa mainitsinkin, alkaa meidän kotona olla isoimmat jutut kunnossa ja loput hoituukin kätevästi tekstiileillä, somisteilla ja muilla pienemmillä jutuilla. Tykkään muutenkin pitää päävärit sisustuksessa neutraalina, että esimerkiksi vuodenaikojen mukaan sisustusta voi muokkailla omaa silmää miellyttävämpään suuntaan pienillä muutoksilla. 


interiorinspo

Rakastan vaaleita sävyjä, pehmeyttä, lämpöä, hieman jotain vihreää tuomaan eloa, mustavalkoisuutta, selkeitä linjoja ja modernia sisustusta, unohtamatta sitä kaivattua persoonallisuutta. Kokovalkoinen on omaan silmääni liian tylsä ja kliininen, mutta kun sekaan lisää ripauksen mustaa ja lämpimiä sävyjä, alkaa paletti olla kunnossa. Nyt syksyn tullen kaipaan jotain viininpunaista ja ruskean sävyjä kotiamme koristamaan sekä tietenkin paljon kynttilöitä ja lyhtyjä.. Ehkä seuraavassa kotipostauksessa uskallan jo raottaa hieman omaa kotiamme! Miellyttääkö sisustusmakuni teidän silmää? :-)

Lisää Pinterest -inpiraatiota löydät täältä (@Pinjafin) ja postauksen kaikki kuvat ovat täältä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti