Mitä minulle kuuluu?

dayoff3

Ihanaa tiistai huomenta! Täällä kirjoittelee pitkästä aikaa uupunut tyttö kaikesta työnteosta, sillä viime viikkoina on ollut niin kiire ettei kotona ole kerennyt käydä kuin nukkumassa ja välillä syömässä. Toisaalta nautin hektisestä elämäntyylistä mutta välillä kunnon rentoutus tuntuisi olevan kaikista paras vaihtoehto. Parina viimeisenä päivänä olenkin saanut istahtaa valmiiseen äitini sekä poikaystäväni äidin ihanaan herkkupöytään. Nykyään osaa arvostaa paljon enemmän sitä, että saa hoitaa pelkän syömisen ja nauttimisen kun kokkailee pääsääntöisesti sekä itselle että poikaystävälleni, ei sillä että en nauttisi keittiössä hääräilystä! 

Mitään muuta täällä ei olekaan sitten oikein tapahtunut. Ilmat viilenee ja kotisohva houkuttelee entistä useammin ja löydettiin me vihdoin meille täydellinen sohvapöytä! Nyt kun isoimmat jutut alkaa olla kunnossa niin voisi harkita niitä tupareitakin, johan tässä ollaan neljä kuukautta asuttu, haha! Pääsykoekirjat ensi keväälle julkaistiin myös ja onnekseni kaikki kolme kirjaa on tuttuja jo viime keväältä, huh mikä helpotus! Olenkin jo ahkerasti miettinyt pientä materialistista tsemppiä itselleni luku-urakkaa silmälläpitäen, niistä lisää kuitenkin myöhemmin ;-)

Olen ikävöinyt bloggausta aivan valtavasti mutta valitettavasti kiire ja ihoni järkyttävä kunto on vähentänyt bloggausintoa, mutta nyt kun vihdoin sain lääkäriltä oikeat aineet äkillisesti pahentuneeseen atopiaan ja työrytmiinkin alkaa taas tottua niin uskon, että postauksia alkaa tipahdella tuttuun tapaan ;-) Toivottavasti pysytte siellä, ensi kerralla jotain asiaa taas pitkästä aikaa 

dayoff1 dayoff4

2 kommenttia :

  1. tuo pöytä <33 Oon itse metsästäny ihan samaa meille ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/2016/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihana! <3 Satuttiin saamaan hyvällä tarjouksella ;)

      Poista