Suosikit x 5

bossthescent

Olen aivan todella rakastunut uuteen Hugo Bossin The Scent -tuoksuun, jonka sain mukaani Indiedaysin BID -tapahtumasta. Tapaan aina haistella uusia hajuvesiä joiden pullot houkuttavat ja Bossin tuoksu jäi mieleeni jo alkusyksyllä ensimmäistä kertaa tuoksua haistellessani. Naisellinen, lempeä, lämmin mutta silti rohkea hajuvesi, joka hurmaa varmasti monen naisen tuoksullaan! Pullon ulkonäkö on myös tajuttoman kaunis, siitä lisäpisteet!

nakedskin

Jatketaan kosmetiikka-aiheisilla suosikeilla, nimittäin Urban Decay:n Naked Skin -peiteaineella. Kerroin aikaisemmin ihastuneeni Maybelinen Fit Me -meikkivoiteeseen, mutta peiteaine ei toiminut omalla ihollani yhtä hyvin. Halusinkin kokeilla sen tilalle jotain uutta, ja koska helsingissä en kerennyt MAC:in pisteelle shoppailemaan, päädyin Oulun Sokokselle ihmettelemään Urban Decay:n valikoimaa. Pidän kyseisen merkin muistakin tuotteista, joten uskalsin tätäkin kokeilla. Tämäkään ei pettänyt, aivan ihana, kevyt mutta silti hyvin peittävä peiteaine! Suosittelen 

englishteashop

Koska joulu lähestyy ja joulukalenterit on ehkä maailman suloisin asia, halusin tänäkin vuonna omani! Päätettiin poikaystäväni kanssa jo viikkoja sitten olla ostamatta sokerisia herkkuja meille kotiin ja tästä syystä myös joulunaikaan pidetään suklaan syönti minimissä ja joulutorttuöverit säästetään kotikoteihimme. Tämän vuoksi suklaiset joulukalenterit jää tänä vuonna kaupan hyllylle ja sainkin Äidiltäni ihanan tee-joulukalenterin  En malta odottaa jouluisten eri makujen maistelua!

sunset

Rakastan talvea, ja olen aina rakastanut. En tiedä montaakaan kauniimpaa asiaa, kuin lumiset puut ja auringon paiste. Viimeisen viikon aikana ollaan saatu nauttia tajuttoman kauniista talvipäivistä ja en voisi olla iloisempi, että nyt on vasta marraskuu! Toivottavasti lumi pysyisi maassa koko loppu talven..

Falselashepic

Viimeisempänä suosikkina Max Factorin uusi False Lash Epic -mascara, jonka sain myös testiin viikko sitten BID:stä! Edellisen ripsivärin ollessa aivan loppumispisteessä pääsin malttamattomana heti testailemaan uutta, josta taisikin muodostua uusi suosikki! Ripsistä tulee ihanan pitkät ja tuuheat parin ohuen kerroksen jälkeen ja harjaksen päässä oleva pieni pallo erottelee ripsiä juuri sopivasti.. Plussaa kauniista purkista ja miinusta vedenkestämättömyydestä. Normaalikäytössä ripsari on pysynyt vallanmainiosti ripsillä pidemmänkin ajan, mutta sipulia leikatessa vettä valuvat silmät sai aika nopeasti alaluomen tahriintumaan, haha!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti