TRENDWALK

Yhteistyössä Instrumentariumin kanssainstru4 instru-3 1

Helsingissä Indiedaysin Inspiration tapahtumassa päästiin tänäkin vuonna sovittelemaan uusia kehystrendejä. Tänä syksynä leikkisyys, materiaalit ja värit puhuttelivat kehyksissä, ja löysinkin itselleni uudet suosikki kehykset! Olen itse käyttänyt laseja neljä vuotiaasta lähtien, viimeiset vuodet tosin lähinnä piilolinssejä, joten kehystrendit kiinnostavat kummasti.

Instrumentariumin pisteen teema oli tänä vuonna TrendWalk -kampanja, jonka inspiraatio löytyy Pariisista, Milanosta ja Lontoosta. Omat kehykseni oli Milanon valikoimasta, kaupunki ei kyllä yllättänyt yhtään mielettömänä muotikaupunkina, ja onhan Italialainen ruokakin lähellä sydäntäni.. TrendWalk on tosiaan Instrumentariumin oma trendi/inspiraatio -sivusto josta löytyy paljon kehysten trendi-ilmiöitä ja persoonallisia tyylejä ympäri maailmaa, samaiselta sivustolta löytyy myös esimerkiksi bloggaajien videoita aiheeseen liittyen! Lisää trendejä ja inspiraatiota pääset kurkkimaan tästä linkistä.

Sovittelin kasvoilleni siis näitä Guccin kehyksiä, ja ei voi sanoa muuta kuin että taisin rakastua! Omat kehykseni alkavat olemaan jo parhaat päivänsä nähneet eikä nuokaan kehykset olisi hullumman hintaiset.. Silmälaseihin kannattaa muutenkin satsata, onhan ne joka päivä käytössä sen vuoksi että näkisit paremmin! Guccin laseihin sopisi hyvin esimerkiksi klassinen, yksinkertainen asu, sellainen jonka itsekin pukisin päälle minä hetkenä hyvänsä. Laseissa mielestäni tärkeintä onkin istuvuuden lisäksi se, että ne sopivat yhteen asujesi kanssa! Käy kurkkimassa omat suosikkisi täältä jos tarvit inspiraatiota uusiin kehyksiin ;-) Ihanaa illan jatkoa kaikille!

instru2-2 1-2

Ylin kuva: Sanni Riihimäki
Muut kuvat: Roosa Mononen

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti