Joulukuussa aion..

IMG_67062


..Huolehtia itsestäni niin paljon kuin mahdollista. Näillä näkymin pikkujoulujen saldoksi jää pyöreät nolla, joten ei varmasti tekisi huonoa käyttää tätä aikaa liikkumiseen, rentoutumiseen ja vaikka uuden sarjan katsomiseen..

..Syödä pipareita, taatelikakkua ja joulusuklaata sekä juoda glögiä.. Kyllä ne jouluherkut vaan kuuluu joulukuuhun, mutta tänä vuonna kenties hieman eri versioina.. ;-) Sormet syyhyää pitkästä aikaa reseptien keksimisen kanssa!

..Etsiä viimeiset joululahjat. Tänä vuonna olen ollut harvinaisen ajoissa liikkeellä joululahjojen kanssa, nyt olisikin enään viimeiset vuorossa! Hommaa saattaa tosin helpottaa se, että lahjojen saajia ei ole kovin montaa, ketä sitä vielä lahjoisi kun tuntuu ettei lähipiirissä ole tarpeeksi ideoitavaa?

..Käyttää ahkerasti uusia treenikenkiä ja -hanskojani. Hain muutama päivä sitten mustat Niken treenikengät kuparin värisillä yksityiskohdilla ja mustat salihanskat postista. En voisi olla iloisempi! Ehkä ne rautatangot ja painotkin alkaa taas houkutella, omat kämmeneni nimittäin kipeytyy herkästi ilman suojaavia hanskoja..

..Kuvailla, postailla ja tehdä paljon videoita youtubeen. Haluaisin käyttää vieläkin enemmän aikaa tähän, mutta harmikseni päivisin on myös muuta tekemistä. Myös päivien pimeys vaikeuttaa kuvailua, onneksi kohta helpottaa!

..Lukea jouluaiheisia hömppäkirjoja. Viime aikoina on tullut luettua taas lähinnä koulukirjoja, joten kevyt hömppäkirja sopisi tähän väliin mainiosti. Olisiko teillä kirjavinkkejä tai suosituksia?

..Rakentaa piparkakkutalon. Joka vuotinen perinne täytyy toteuttaa tänäkin vuonna, itse mökin suunnittelu on miltei hauskempaa kuin itse tekeminen. Valmiista mökistä tulossa varmasti kuvia!

..Panostaa pakkaukseen, koristeluun, kortteihin ja muihin härpäkkeisiin enemmän kuin aikaisempina vuosina. Tänä vuonna olen onneksi hankkinut lahjat niin hyvissä ajoin että hieman hitaampi paketointi on mahdollista ;-)

..Katsoa jouluaiheisia leffoja. Rakastan komedioita ja kevyitä joululeffoja, joten näitä paljon tänä jouluna! Joululeffa suosituksiakin otan vastaan enemmän kuin mielelläni!

..Rentoutua ja nauttia oikein olan takaa!
  IMG_6690IMG_6697 IMG_6695

1 kommentti :

  1. Kuulostaa (ja näyttää) hyvältä! Joulun aika on parasta <3
    http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista