3 x HELMIKUUN SUOSIKIT

Helmikuun suosikkien aika! Kasasin taa pitkästä aikaa suosikit kuukaudelta ja mukaan pääsi tällä kertaa niin hiustuotetta, kosmetiikkaa kuin myös superfoodeja! Eiköhän hypätä heti asiaan :-)

balmainsaltspray

Helmikuussa hiukset oli sähköiset ja pörröllä ja suurimman osan ajasta tiukasti kiinni töiden vuoksi. Suihkuttelin aina hiusten pesemisen jälkeen Balmainin suolasuihketta ja tämä tuote pelasti todella huonot hiuspäivät! Suihkeesta saa ihanaa rakennetta hiuksille joka helpottaa esimerkiksi kampausten tekemistä tai muuten vain hiuksia joilla on vahva oma tahto. Plussaa ihanan lumoavasta tuoksusta ♥ Balmainin muita tuotteita on myös testattava ehdottomasti!

truemysticvolume

Aikaisemmin käytin aina vedenkestävää ripsiväriä mutta uuden MaxFactorin ripsarin testaamisen jälkeen en ole edes omistanut vedenkestävää yksilöä. Talven lumipyryt sai mut suuntaamaan Sokokselle ja nappasin kiireessä mukaan Lumenen True Mystic Volume -ripsivärin mukaan vedenkestävänä. Olen ennenkin käyttänyt kyseisen brändin ripsareita ja lopputulos on ollut aina "ihan ok" joten mitään ihmeempiä odotuksia mulla ei edes ollut. Kunhan pysyisi ripsissä myös ulkona pyöräillessä.. Ensimmäiset käyttökerrat ei vielä vakuuttanut, mutta kolmannella käyttökerralla ihastuin tuotteeseen aivan hirveästi! Ripsiväri loihtii todella tuuheat ja pitkät ripset, eikä muuten lähde helpolla suttaantumaan! Tosin, liian hyvä pysyvyys aiheutti eilen sen että hinkkasin ripsareita puoli unessa valehtelematta 15 minuuttia silmistä pois, vaikka kyseessä oli Lumenen oma silmämeikinpoistoaine juurikin vedenkestävälle silmämeikille, joka on aina ennen toiminut moitteettomasti.. :-D No, ehkä tänään keksin paremman ja tehokkaamman keinon, ainoa miinus joka on tullut esiin!

superfood

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä Foodinin superfoodit! Macan terveysvaikutukset on kiinnostanut jo pitkään ja itseasissa lopullinen kokeilu halu tuli poikaystävän suunnasta. Samaan syssyyn ostettiin myös viherjauhetta testiin ja nämä onkin ollut meillä kummallakin ahkerassa käytössä ostohetkestä saakka. Macan antama energia on ihan käsittämättömän hyvä lisä arkiaamuihin eikä voimatasojen parantuminenkaan ole yhtään hullumpaa.. Salilla 1.5h treeni oli ohi ennätys nopeasti ja painoja sai olla nostamassa jokaisessa liikkeessä! Viherjauheen aineenvaihduntaa nopeuttavat vaikutukset vakuuttavat myös eikä lisäenergia tästäkään ole yhtään hullumpaa. Suosittelen! 

1 kommentti :

  1. Lumenen True Mystic on niiiiin hyvä! Mulla on käytössä se ihan normiversio ja ai että se on huippu :D ♥︎

    VastaaPoista