YLLÄS KUTSUU

winterstyle4 winterstyle

Vitsit, se on taas hiihtoloman aika! Vanhemmat lukijat varmaan muistaakin mun rakkauden Yllästä kohtaan ja tänä vuonna hiihtoloma vietetään taas niissä tutuissa maisemissa. Vuosi sitten skipattiin suosiolla lasketteluloma YO-kirjoitusten ja pääsykokeiden vuoksi, joten tänä vuonna reissu on entistä odotetumpi. Viikko Ylläksen maisemissa perheen ja poikaystävän kanssa tulee niin tarpeeseen! Agendassa tuttuun tapaan laskettelua, yhdessäoloa ja rentoutumista, hyvää ruokaa unohtamatta! 

Viimeisenä kuukautena on ollut ajatukset välillä sekaisin. Päätöksiä töiden ja opiskeluiden suhteen on ollut yllättävän vaikea tehdä ja välillä se on jopa saanut mut ahdistumaan. Sain kuitenkin tarvittavat päätökset tehtyä ja tällä hetkellä tuntuu just siltä että nappiin meni. Tein mun viimeisen työvuoron tälle keväälle pari päivää sitten ja loppu kevään keskityn aivan täysillä pääsykokeisiin! Fiilikset siis erittäin hyvät.

Parhaillaan istun autossa matkalla kohti Lappia. Oon parina päivänä kuvaillu vlogi-matskua ja ajattelin jatkaa kuvailua tiiviisti koko loman. Tulen aina tännekin päivittelemään uusista videoista! Ihanan rentouttavaa viikonloppua ja hiihtolomaa teille, jotka siitä saa nyt nauttia! 

p.s. Pohjoisessa ollaan kun Ruotsin radiokanava on ainoa joka kuuluu.. :-D 


winterstyle5 winterstyle3
winterstyle2

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti