UUSI AIKAKAUSI

leatherpants8 leatherpants6 leatherpants2

Eilen alkoi mun elämässä uusi aikakausi, ei ehkä ihan luku mutta uusi sivu nyt ainakin. Ennen Ylläksellä vietettyä viikkoa tein tosiaan viimeisen työvuoroni ja puolitoista viikkoa alkaa tulla täyteen ilman työtä. En olisi ihan heti uskonut työpaikan saadessani että luopuisin siitä vapaaehtoisesti eikä varmasti moni muukaan, nautin työstäni ja asiakaspalvelu on mun juttu iloisen ja puheliaan persoonani vuoksi. Sain onneksi asiat järjestymään paremmin kuin hyvin tulevaisuutta ajatellen! Syy tähän oli tosiaan pääsykokeet ja eilen aloitin tämän jokapäiväisen lukurumban ihan toden teolla. Lukutunteja olisi tarkoituksena kerryttää noin 8 päivässä plus tauot ja mahdolliset siirtymiset kirjastoon ja takaisin, joten ei tuohon soppaan enään töitä mahdu. Viikossa pidän alkuun yhden täyden vapaapäivän ja toisen päivän viikonlopusta kevennettynä jos viikon tavoitteet on saavutettu tai ylitetty. Katsotaan kuinka pitkälle mennään näillä lukumäärillä, tunteja olisi tarkoituksena saada kasaan ~500-600h koko kevään aikana eli aikaisemmin talvella lukemia tunteja en ole laskenut tuohon mukaan. 

Tavoite kuulostaa hurjalta ja varmasti useat ovat sitä mieltä että tuntejen merkkaaminen ylös on turhaa, itse kuitenkin valmennuskurssin suosituksesta ja viime vuotisesta opittuna merkkailen tänä vuonna tunnit tarkemmin ylös. Teen myös lukusuunnitelmaa tarkemmin tällä kertaa ja toki esimerkiksi välikokeiden onnistumien kertoo paremmin lukemisen laadusta eikä tuntimäärää saa pitää itseisarvona. Vaikka tavoite hurjalta kuulostaakin, pääsen kyllä siihen kun oma motivaatio pysyy korkealla :-) Vaikka fiilikset tulevasta on hyvät ja motivaatiota lukemiseen löytyy rutkasti, takaraivossa on silti pelko pahimmasta mahdollisesta. Viime kesäisiä fiiliksiä en halua kokea uudestaan ja niistä olenkin kirjoitellut jo täällä, suosittelen lukemaan! Negatiiviset ajatukset nyt kuitenkin sikseen ja kohti lyhytaikaisempia tavoitteita. Onko siellä muita samassa veneessä? :-)

leatherpants7 leatherpants5 leatherpants1

  
                                                             PicturesMilka Kosonen
Leather pants - Zara
Top - H&M
Scarf - Tiger of Sweden
Shoes - Vagabond
Bag - DKNY

3 kommenttia :

  1. Onpas kauniita kuvia! Ja tsemppiä hurjasti lukemiseen :) Itsellä sama projekti alkaa kahden viikon kuluttua..

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia :) Söpö värimaailma. Ja hirmu paljon tsemppejä luku-urakkaan, ite kans paahdan pääsykoekirjoja menemään, jospa syksyllä aukeis opiskelupaikka meille molemmille ^^

    VastaaPoista
  3. Nahkahousut<3 t.Jani-75

    VastaaPoista