Pettymysten Vuosi 2016

lakkiaiset2016 Oulu2016-03

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille! Meillä vuosi vaihtui kavereiden kanssa pelaillen, hengaillen ja sädetikkuja polttaen, perinteistä kuoharia unohtamatta. Tänään oli ihana herätä freesinä aamulla, sillä vuosi alkoi työvuorolla. Sitä ennen kuitenkin muistellaan hieman juuri päättynyttä vuotta, mitä kaikkea jäi käteen ja mitä vuosi toi tullessaan?

Vuosi 2016 on ollut täynnä uusia tilanteita, pettymyksiä, kohellusta ja myös niitä onnistumisen tunteita. Vuodessa on kerennyt tapahtua aivan hirvittävän paljon kaikenlaista, eikä sitä itsekään meinaa pysyä perässä. Ensiksi oli lukion viimeiset kurssit, sitten penkkarit ja prelit, joiden jälkeen alkoikin lukuloma. Lukuloma oli ihanaa aikaa kun sai ensimmäisen kerran kokea sen tunteen että muut ei määränneet sun omia opiskeluaikatauluja. Lukulomalla vietettiin kymmenittäin tunteja nykyisen kotimme keittiönpöydän ääressä matikkaa päntäten jopa viiden ihmisen voimin, voi niitä aikoja! Lukulomaa seurasi sitten ne pitkään pelätyt YO-kirjoitukset, jotka ei mennyt aivan niin kuin olisi pitänyt. Kovasta valmistautumisesta huolimatta en päässyt tavoitteeseeni. Ensimmäiset pettymykset oli käsillä.

home2 sportsummer5

Sitten alkoikin pääsykoeurakka, jossa niitä pettymyksiä riitti lisää. En oppinut sitä tahtia kun olisi pitänyt, vaikka tunteja oli riittävästi ja focus täysin opiskelussa. Valmennuskurssin välikokeet oli tästä syystä täyttä tuskaa, halusin niin kovasti onnistua.. Yo-juhlatkin koitti ennen pääsykoetta, ja se oli ehkä se viimeinen tikki miksi kouluun pääsy jäi. Liikaa aikaa ja energiaa oli kiinni juhlissa, mutta se päivä kokonaisuutena on jäänyt lämmöllä mieleen, ja eihän tuota ihanaa päivää koeta enään ikinä uudestaan!

Kun koulupaikkatulokset sitten vihdoin tuli, olin aivan maassa. Kaikki tuntui kaatuneen päälle eikä mikään innostanut. Tätä kesti yllättävän kauan, ja ehkä isoin asia mitä opin vuodelta 2016 on, että elämä jatkuu ja kaikki kääntyy vielä hyvin. Heinäkuussa sainkin siis ensimmäisen "oikean" työpaikkani satunnaisten kesätöiden lisäksi ja töiden takia selvisin siitä kauheasta masennusjaksosta. Kesä oli myös täynnä läheisellä tekonurmella vietettyjä päiviä, ah! Ja ainiin, muutettiin me myös poikaystäväni kanssa vihdoin yhteen kesäkuussa! 

tuparit6 fallclassics6

Syksy onkin kulunut töiden parissa ja blogi/videojuttujen kanssa. Olen oppinut olemaan sinut tilanteeni kanssa ja iloitsemaan välivuodesta. Puolen vuoden jälkeen voin sanoa olevani onnellinen vaikka tämä vuosi ei kulunutkaan kuin suunnitelmissa. Vuosi 2016 on ollut ehdottomasti opettavaisin ja muutoksia täynnä olevin vuosi ikinä, kerrassaan huikea! 

7 kommenttia :

 1. Mielenkiinnosta kyselen, minne olit sitten hakemassa kouluun? Ja millä valmennuskurssilla olit? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hain Ouluun Kauppatieteelliseen :-) pari pistettä jäi, Ekonomivalmennuksen valmennuskurssilla olin ja sinne menen uudestaan! Tosi hyvä valmennuskurssi <3

   Poista
  2. Jes, kiitti vastauksesta :) Mulla kans kauppiksen pääsykokeisiin valmistautuminen ois kurssin kera edessä, kunhan tän kevään kirjoitukset ovat ohi eli samassa tilanteessa oon nyt kuin sä vuosi sitten... Jännittää sikana :D

   Toivon sulle paljon tsemppii ja jaksamista uuteen yritykseen ja hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia susta! Ja toi on just hyvä, mitä oot menneestä vuodesta oppinut! :) Parempaa alkanutta vuotta, tästä tulee vielä ihan huippu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 jep, oon itsekin samaa mieltä. Tällä hetkellä lähinnä naurattaa oma masistelu, vaikka tottakai pettymykset otti koville ja niin kuuluukin. Kiitos, sitä samaa sulle <3 ja niin varmasti tulee!

   Poista
 3. Välivuodella varmasti on tarkoituksensa, kannattaa nauttia siitä nyt :) Hyvää ja onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep näinhän se on, ja niin olen nauttinutkin! Kiitos paljon ja sitä samaa sulle :-)

   Poista