Inspiration Weekend 2018

id6 id2

Viime viikonloppu vierähti Indiedaysin järjestämässä "Inspiration Weekend" -tapahtumassa ja täytyy sanoa, että kotiin viemisenä sain repullisen inspiraatiota, aivan kuten nimestäkin arvata saattaa. Tänä vuonna tapahtuma oli hieman erilailla järjestetty ja perinteistä päivätapahtumaa yritysten pisteiden kiertelyineen ei ollut lainkaan, vaan aloitettiin sekä perjantai- että lauantaiaamut ihanilla aamutapahtumilla hyvän ruuan, inspiroivien puhujien, venyttelyn/joogan sekä tottakai, muiden vaikuttajien seurassa! Aamutapahtumat meillä oli ihanissa Väinö Kallion uusissa tiloissa ja ei voi muuta sanoa kuin että ihastuin todenteolla tuohon konseptiin! Lauantai-ilta vierähtikin gaalahumussa Kattilahallissa!

id5

Koko tämän viikon olen ollut aivan super energinen ja inspiroitunut, vaikka sunnuntaina iskikin melkoinen väsymys/yksinäisyys/ahdistus -kohtaus. Kevät lämmittää mieltä ja kehoa eikä siitepölykauden alkaminenkaan haittaa lääkityksen ollessa kunnossa :-D Tuntuu hurjalta kuinka nopeasti kevät on vierähtänyt, vastahan muutin Helsinkiin! Ensi viikolla menenkin käymään kotona Oulussa viimeistä kertaa tälle keväälle, aika outoa että tämäkin aika on tullut kohta päätökseen.

Kuvasin viikonlopulta vlogia pitkästä aikaa, ja se löytyy nyt mun YouTube-kanavalta! Käykää katsomassa ja kertokaa mitä pidätte. Tiedossa ainakin paljon juttelua ja no, niitä gaalatunnelmia!

Aurinkoista torstaita aivan jokaiselle ❤︎



id3 id5 id4

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti