Viime viikon parhaat

Polkaistaan torstai käyntiin viime viikon parhailla jutuilla! Mielestäni tämä "viikon paras" -konsepti on niin kiva muistuttamaan itselleen edellisen viikon tapahtumista ja sitä kautta ehkä jopa lisäämään kiitollisuutta niitä aivan tavallisia arkipäiviä kohtaan. Muistakaa rakastaa arkea ja tehkää muutoksia elämäänne, jos jokainen viikko tuntuu vain viikonlopun odottelulta ❤︎ Ainiin, huomennahan se viikonloppu taas koittaa!

IMG_0071-1

Viime viikon paras...

...päivä oli eräs tuikitavallinen torstai kun päätettiin lähteä nauttimaan helteisestä säästä työpäivän jälkeen rannalle jätskipurkki kainalossa poikaystäväni kanssa. Näitä arkisia hetkiä on ihanaa muistella sitten talvella! 

...ruoka oli ehdottomasti Ouluun juuri rantautuneen Fafasin falafel&halloum -pita & bataattirankalaiset tsatsikilla! Tosin, viime kertaisiin bataattiranuihin oli tainnut lipsahtaa "hieman" yliannos suolaa, hyh.

...herkku oli nektariinit. Odotan aina keväällä kuin hullu että nektariinien kausi alkaisi, ehdottomasti allekirjoittaneen suosikkihedelmä, nam!

...asia oli se, että sain kuin sainkin ihanan asunnon Helsingistä! Asiasta lisää täällä.

...treeni oli pitkä kävelylenkki Oulujoen ympäristössä kauniina kesäisenä päivänä, niin kaunista ja rauhoittavaa!

...tunnelma oli kun futiksen MM-kisat loppuivat, haha! Ei sillä, tykkään kyllä katsoa pelejä ja jopa pientä haikeutta oli havaittavissa asian suhteen sillä kyseisiä pelejä tuli katseltua niin Oulussa, savossa, Rovaniemellä kuin Rukallakin, mutta pääpiirteissään on ihanaa kun iltojen ja viikonloppujen ohjelmaa ei ole päätetty etukäteen :-D

...fiilis oli, kun huomasin että kaksi viimeisintä postaustani oli kerännyt huiman joukon lukijoita ja päässyt Indiedaysin puhutuimpien listalle! Rakastan kirjoittaa, valokuvata ja tehdä videoita, joten on todella palkitsevaa löytää oman blogin nimi tuolta listalta! Kiitos kaikille lukijoilleni aivan valtavasti ❤︎

Mitkä oli sun viikon parhaat?

IMG_0059-1 IMG_0020-1-2

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti