Teidän vuoro kertoa

EOS 550D 328 231-1

Päätin heti blogin perustamisen yhteydessä olla turhaan pyytelemättä anteeksi postaamattomuuttani  sillä bloggaaminen on minulle harrastus, enkä halua rasittaa itseäni enää lisää. Haluan kuitenkin kertoa tälläkertaa syyn postaamattomuudelleni, joka ei suinkaan johdu inspiraation puutteesta! Lapista bloggaamisessa on omat haasteensa, sillä lähes kaikki materiaali täytyy olla valmiina mukana jo kotoa käsin. Minäkin kulutin ajomatkastamme ison osan siihen, kun muokkasin viimeaikaisia kuvia isot kasat. Mutta entä sitten, kun puhelimen netin kuuluvuus ei riitä osassa mökkiä edes instagramin selaamiseen, saati sitten netin jakamiseen koneelle.. Muutamat postaukset sain ulos, mutta päätin suosiolla lomailla oikein olan takaa, ja palata bloginkin arkeen vasta Oulusta käsin. Tällähetkellä tuntuu oikealta päätökseltä, sillä inspiraatiota suorastaan tulvii!

Viikon aikana ehdin myös punnita sitä, mitä te lukijat tarkoitatte. Minulle on tärkeää, että blogini on omannäköiseni, mutta aivan yhtä tärkeää on, että te lukijat palaatte tänne aina uudestaan ja uudestaan. Siksi päätinkin kysyä teiltä, mitä haluaisitte nähdä täällä tulevaisuudessa? Muutamia postausideoita on jo ylhäällä, mutta lisää otan enemmän kuin mielellään, kaikkia hieman erilaisempia postauksia on niin mukava toteuttaa. Nyt siis kommenttiboxi laulamaan! :-)

6 kommenttia :

 1. Outoja faktoja sinusta
  My day, videolla?
  Tulevaisuuden suunnitelmat ja/tai tavoitteet

  VastaaPoista
 2. Ois ihana nähdä arkeasi, elikkäs sellaista my day -postausta toivoisin kovasti. :-)

  VastaaPoista
 3. video joka ois myday tai joku haaste, tai sit blogiyhteistyöjuttuja mun kans :) U know who i am

  VastaaPoista
 4. Jos ei videoo niin voithan tehä semmosen kohta kohdalta myday selostuksen? :) tyyliin. 8:00- söin aamupalaksi puuroa jne. Tykkään ruokajutuista ja vaatejutuista, ja kaikista fiilistelyjutuista kans. Jos jotain ihan uutta niin vaikka esim. Kirja/leffa mistä tykkäsit tai jotain sen tyylistä. Hyvä blogi!

  VastaaPoista
 5. Voin tehä sun kaa jonku tähän blogiin tosi epäsopivan haasteen ;) no ei vaaaan myday vois olla jees tai sit joku kysymys-postaus ja sit 10 persoonallista lemppariasiaa maailmassa ja perustelut miksi. :)) T. se jolla kesti eka 3 vuotta liittyy lukijaksi ja joka ei enää muista käyttäjää

  VastaaPoista
 6. Kerro itsestäsi ja tulevaisuudensuunnitelmistasi tai jotain vastaavaa! Tykkään sun blogista tosi paljon! :)

  VastaaPoista