KESÄ, TULE JO!

EOS 550D 339 160-1

Löysin viikko sitten ehkä kauneimmat bikinit koskaan. Yksivärisiä ja maltillisia bikineitä löytyy vinot pinot kaapista, mutta mariveden haalistamina niitä tarvitsee aina lisää. Ihanan trooppinen kukkakuosi tuo mieleen kesän, auringon ja lämmön, eikä matkakuume ainakaan helpottanut näiden myötä! Voi kun pääsisi auinkoiselle rannalle makoilemaan ja uimaan, kuulostaa aivan liian hyvältä. Tulevan kesän suosikki-bikinit taitaa olla tässä!

Tänään päivä taitaa kulua pitkälti pakkaillessa ja lepäillessä, sillä huomenna odottaa lähtö Turkuun. Mukaan saa pakata onneksi hieman kevyempiä vaatteita ja aamulenkit Aurajoen varrella kuulostaisi todella hyvältä! Muutaman päivän arjen irtiotto tulee juuri sopivaan paikkaan, ja takaisinkin tullaan vasta Vapun kynnyksellä. Toivottaasti säät suosivat meitä, sillä materiaali blogiin muualta kuin Oulusta virkistää ihmeesti! Ihanaa lauantaita kaikille <3

4 kommenttia :

 1. Moi! Sua odottaa haaste mun blogissa, voit käydä kurkkaamassa sen täältä: therewillbesunshine-emilia.blogspot.com :-)

  Ps. Aivan ihanat bikinit ja toi hattu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos! Nämä on aina niin hauskoja :-) täytyy käydä lukemassa!

   Poista
 2. Ei vitsi oon itekin katellu noita biksuja! Ihanat :*

  VastaaPoista