2nd Anniversary

EOS 550D 322 Wanhat 13.2.2015 063-1

Tuntuu oudolta, että eilen meidän seurusteluamme oli takana tasan kaksi vuotta. Ilta kului syömässä käymisen ja rentoutumisen merkeissä, mutta mitä muuta sitä tarvitsisikaan. Aika on mennyt kuin siivillä ja paljon on kerennyt tapahtua kahdessa vuodessa. Minulle, 17-vuotiaalle tytölle kahden vuoden suhde tuntuu pitkältä, vaikka jollekin toiselle kenties huvittavan lyhyeltä. Olimme vielä niin nuoria kaksi vuotta sitten, mutta veikkaan että se on yksi suhteemme säilyvyyden keinoista. Olemme kasvaneet yläasteikäisestä aikuisuuden kynnykselle, ja olemme molemmat oppineet todella tärkeitä taitoja mm. toisen kuuntelemisesta ja komromissien tekemisestä. Kaksi vahvaa persoonaa joista kumpikaan ei halua hävitä mielipiteensä kanssa.

Meille on kasvanut suhde, jossa tuetaan ja rohkaistaan uusiin päätöksiin. Suhde, johon voi luottaa ja suhde, jossa on helppo olla oma itsensä. Olemme saaneet kokea hurjasti tänä aikana, ja olen erittäin kiitollinen jokaisesta meidän yhdessä vietetystä hetkestä. Innolla odotan minkälaisia seikkailuja elämä tuo meidän eteemme! <3

7 kommenttia :

 1. Mä oon 17 ja oon ollu ton yhen kanssa jo neljä vuotta, se jos mikä on pelottavan pitkä aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä pitkä aika! Itse en kuitenkaan ehkä ihan "pelottavan pitkäksi" sanoisi, eikö tärkeintä ole se ihminen jonka vierelleen on löytänyt kuin aika, jonka suhde on kestänyt? ;-)

   Poista
 2. Oi paljon onnea vuosipäivän johdosta:) Kieltämättä itestäkin tuntuu hiukan hassulta miettiä aina välillä että olin 17 sillon ku alettiin seurustelemaan nykyisen kanssa :D Aika kuluu ku siivillä, huhhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nina :-) Niin, aika menee nopeasti, kauan on teidänkin suhde kestänyt!

   Poista
 3. Onnea teille, ootte söpöjä ! <3 Mulla sama tilanne oman kumppanini kanssa, mutta ollaan porskutettu eteenpäin jo neljä vuotta. Ollaan siis 19 ja 21. Toivottavasti tekin pysytte vielä pitkään yhdessä, koska vaikutatte tasapainoiselta ja sopivalta parivaljakolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 Voi, olette tekin varmasti kasvaneet suhteenne aikana paljon. Kiva jos sustakin tuntuu siltä :)

   Poista
 4. Hih meillä ihan melkein sama vuosipäivä, 23.4.! Ja kaks vuotta ollaan mekin oltu yhdessä :')

  VastaaPoista