Kohti parempaa arkea

EOS 550D 333 110-1

Pääsiäisen lomat lomailtu ja aika palata takaisin arjen pariin. Minulla arkeen paluu sujui ihmeellisen helposti, johtuen varmaan rentouttavasta pääsiäislomasta! Tänään kuitenkin koulupäivän jälkeen väsymys pääsi yllättämään tietämättömästä syystä, ja ajattelin tulla jakamaan teille muille pari vinkkiä, joilla voi saada oman arjen taas luistamaan lomailun jälkeen!

1. Anna aikaa itsellesi
Tärkein neuvo on varmasti antaa aikaa rentoutumiselle, vaalia pitkiä yöunia ja tehdä kaikkea sitä, mistä ei tarvitse stressata ja josta saat hyvää oloa. Joillakin toimii päiväunet, toiset tarvitsee kovan energisen treenin ja joillekin auttaa teekupin ja kirjan kanssa rentoutuminen.

2. Vältä kiirettä ja stressiä
Omalla kohdallani kullan arvoinen neuvo. Lukion aikana olen oppinut todella inhottavan tavan stressata asioista, eikä asia parane kiirreessä. Kiireen ja stressin välttäminen heti aamulla vaikka herätyskellon sointia siirtämällä pari minuuttia aikaisemmaksi voi tehdä ihmeitä. Ennen pääsiäistä rankan jakson kohdalla huomasin aamuherätykset itselleni tärkeiksi, sillä sain edes pienen hetken vain istua ja rentoutua päivän aikana.

3. Syö hyvin
Ravitseva, hyvänmakuinen ja terveellinen ruoka on jaksamisen ABC. Tarpeeksi vitamiineja, proteiineja ja hiilihydraatteja niin varmasti arki taas luistaa ja vireystila on aivan omaa luokkaansa! Lomilla herkuttelu on tottakai okei, mutta helposti se jää tavaksi jos tapoja ei oikaise heti arkeen paluun yhteydessä. Pitkien päivien varalta joutuu myös monesti kuljettamaan eväitä mukanaan, mutta niiden avulla ei verensokerit pääse laskemaan aivan nolliin ja jaksaa varmasti paremmin!

Energistä arkea kaikille! 


EOS 550D 333 113-1

6 kommenttia :

 1. Hyviä vinkkejä ja pakko oli tulla kommentoimaan, et tosi hyvät ja kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Marianne! Itsekin tykkään kovasti :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Ja oot tositosi nätti :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä vinkkejä :)<3 onpa taas niin kauniita ja tarkkoja kuvia<3

  VastaaPoista