INSPIRAATION TULVA

EOS 550D 347 131-1 EOS 550D 347 133-1

Koeviikko vei taas kerran tästä lukiolaisesta mehut! Kaikkiin tämän jakson kokeisiin haluan panostaa täysillä jotta voin jäädä tyytyväisenä kesälomalle, ja kun pahin helpottaa, on taas sellaista blogipanostusta luvassa että oksat pois. Uusia kavereita kuvaustreffeille, kasoittain julkaisemattomia kuvia, kymmeniä postausideoita, kehitysideoita, ulkoasun muokkausideoita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä! Kevät on selvästi tehnyt tehtävänsä, ja tämän päivän auringonpaiste piristää sateisen arjen keskellä <3

Koska ideoita, energiaa ja intohimoa löytyy ehkä enemmän kuin koskaan, ajattelin kysyä vaihteeksi teidän lukijoiden mielipidettä. Haluan edelleen, että blogi näyttää minulta itseltäni, mutta haluan myös, että tämä näyttää lukijoiltani. Mitä haluatte nähdä tulevana kesänä? Erilaisia videoita on tulossa, huikeita asukuvia, reissupostauksia, kesän "bucket" listaa, arki-postauksia, hyvinvointiaiheita, reseptejä... Kiinnostaako nämä? Näitä julkaisuun vai jotain ihan muuta? :-)

Hieman ensimakua myös huomisista kuvista. Nämä upeat kuvat otti ihana Marianne, virkistävää katsoa uusista kuvakulmista napsittuja kuvia! Näitä siis lisää huomenna! :-)

1 kommentti :

  1. Reseptit on parhaita ja kaikki sun suunnitelmat kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista