SUSHI LUNCH

EOS 550D 372 006-1 EOS 550D 372 029-1

Sushi on ollut jo jonkin aikaa ehdoton suosikkiruokani, jota voisin nauttia lounasboxissani Japanilaiseen tapaan vaikka päivittäin. Jotain siinä todella yksinkertaisessa ruuassa on niin hyvää, että susheja on tullut pyöriteltyä toistakymmentä kertaa ja pikkuhiljaa erikoisemmatkin täytteet, rullaukset ja muodot ovat laajentaneet sushi-valikoimaa. Erityisiä suosikkejani ovat lohi päällysteiset nigirit sekä lohi-avokado-tuorejuusto (!!) makit. Parasta abivuoteni ensimmäisessä jaksossa onkin ollut se, että lounasta on saanut syödä kotona vähäisen koulun vuoksi, ja muutaman kerran lautaselta on löytynyt myös herkullista sushia.

Parin kerran sushiriisin keittämisen ja rullien pyörittelemisen jälkeen hommaan ei kulu edes paljoa aikaa, ja kuvassakin näkyvän simppelin lounassetin loihtii yllättävän helposti. Toki sushilla on kiva käydä myös ihan ravintolan puolella, mutta Oulun suppean tarjonnan ja kovien hintojen puolesta sushit on mukava tehdä alusta loppuun saakka itse. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan!

EOS 550D 372 022-1-2

3 kommenttia :

 1. Oi nami, kyllä muuten maistuisi taas pitkästä aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin maistuisi mullekin, vaikka ei kauan edellisestä kerrasta olekaan..:-D

   Poista
 2. Jee kiva löytää uusia oululaisia bloggaajia! :) Mäkin rakastan sushia ja sitä tulee haettua aika usein, aika kallistahan se on, mutta itse oon niin surkea tekemään ite :D Ehkä harjoitus tekee mestarin...

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista