8 x Ajattelin ennen

Oulu2016-03

Ajattelin ennen, että...

... tekisin mitä vain, jos olisin pidempi sillä kuulin pituudestani (lyhyydestäni) päivittäin. Asia onneksi unohtui seurustelun alkaessa reilu 30cm pituuserosta huolimatta, haha!

... en halua koskaan tatuointia, nykyään asia kuitenkin pyörii huolestuttavan paljon mielessä, muiden mielipiteet hidastaa vain päätöstä.

... ns. teoreettiset kouluaineet on kaikkea muuta kuin mun juttu, mutta kauppiksen pääsykoekirjoja lukiessa olen huomannut, että nimenomaan matemaattiset aineet tuottaa hankaluuksia, eikä teorian ymmärtäminen!

... tekisin mitä vain jos saisin silmälasit pois. Nykyään olen kuitenkin elänyt lähes 15 vuotta asian kanssa ja piilolinssien päivittäisen käytön vuoksi olen asian kanssa nykyään aivan sinut!

... en osaa nauttia yksinolosta koska en voi puhua kenenkään kanssa ja vihasin ajatustakin asiasta, mutta nykyään yksinolon opettelun jälkeen voin sanoa nauttivani siitä oikeasti! En kuitenkaan usko voivani asua pidempiä aikoja aivan yksin..

... olen iltaihminen ja olen tehokkaimmillani illalla, mutta olen huomannut lukioaikana olevani todellinen aamuvirkku, parempi niin!

... tästä syystä en myöskään juhli usein. Haluan jonkin hyvän syyn juhlaan, eikä se ole jokaviikkoinen perjantai. Yökerhoissa tanssimassa onkin tullut käytyä yhden käden sormilla laskettava määrä pienen elämäni aikana! 

... lyhyet hiukset eivät sopisi minulle, mutta viimekesänä päätin uskaltaa kokeilla ja pidin niistä niin paljon, että odotan jo seuraavaa lyhennysoperaatiota!

 spring4brunch16.4._1

1 kommentti :

  1. Voisitko tehdä jotain yo-mekko - inspiraatio postausta? :---) Tai vaikka vaan kertoa sun juhlalookista - jos siis oot sen jo valmiiksi miettinyt! Täällä yksi tänä keväänä lakitettava abiturientti on vain ihan vähän paniikissa kun tuntuu, ettei mistään löydy JUURI SITÄ täydellistä mekkoa tai niitä maailman ihanimpia koruja ja kenkiä juhlapäivää varten.

    VastaaPoista