Olive Lace

olivegreen4 olivegreen6 olivegreen2

Syksy on aivan ihanaa aikaa varsinkin pukeutumisen kannalta. Rakastan kaikkia erilaisia upeita murrettuja sävyjä ja juuri mitään muita värejä ei vaatekaapistani edes löydy klassisten mustan, harmaan ja valkoisen lisäksi. Esimerkiksi oliivinvihreä vie sydämeni aina syksyisin, johtuen ehkä siitä, että silmien värini on todella lähellä tuota kyseistä sävyä. Tänä vuonna olenkin pistänyt merkille, että syksy on se aika vuodesta kun ostan eniten vaatteita ja kenkiä. Syksyisin tulee myös usein jonkinlainen uudistamisen tarve, ja tänä syksynä olenkin aloittanut kunnolla projektin "täydellinen vaatekaappi" josta löytyy juuri ne vaatekaapin kulmakivet joita tarvitsee helpossa, yksinkertaisessa ja stressittömässä arkipukeutumisessa. Olen alkanut myös panostamaan laatuun aivan huomaamattani enemmän, vaikka laatua olenkin pitänyt aina tärkeänä! Huomaan syksyisin myös inspiraation olevan korkeimmillaan ja asukuvia tekisi mieli ottaa vaikka joka päivä... 

Tänä kyseisenä päivänä yhdistin naurettavan halvalla löytyneen oliivinvihreän liehuhiha -pitsipaidan klassisen trenssin ja mustien farkkujen sekä vaalean laukun kanssa, huuliin hieman syksyistä Nyxin Cannes -sävyä ja look on valmis! Ihana ruskakin näyttäytyy taustalla, pitäisikin kuvailla jonain päivänä tuota upeaa puiden väriloistoa!  Vaatekaapin kulmakiviä pienellä mausteella, mitä pidätte? :-)

ps. Kuulisin mielelläni minkä aihepiirin postauksia toivoisitte blogiini, apu olisi korvaamaton ja toiveita saa laittaa kaikissa mahdollisissa kanavissa! Seuratkaa myös blogiani Facobookissa, lupaan ilmoitella uusista postauksista ja muistakin asioista siellä nykyistä paremmin! Myös Instagramista (@Pinjafin) ja Snapchatista (@pineprincess) löytyy paljon materiaalia jota ei blogin puolella näy! Kiinnostaisiko teitä katsoa myös Instagram storieseja tai video- ja höpöttelysnäppejä? Kiitos tuhannesti jos autat! 
  olivegreen3olivegreen5 olivegreen7 olivegreen

Top / Gina Tricot
Jeans / Gina Tricot
Shoes / Vagabond
Bag / Mango
Watch / Daniel Wellington

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti