October

furla6 furla5

Huomenta ihanat! Keskiviikkoaamu tarkoittaa uutta päivää ja pikkulauantaita, joten ajattelin tulla jakamaan mun aamufiilikset tänne! Teitä on taas viikonlopun aikana tullut lisää sinne lukemaan mun blogia, ja oon aivan tajuttoman onnellinen asiasta. Viimeaikoina on ollut harvinaisen paljon niitä hetkiä kun bloggaus ahdistaa, sillä olen ollut aivan harvinaisen sekaisin siitä, minkälaista materiaalia tänne tuottaisin. Haluan, että kuvat ovat blogissani "se juttu", mutta välillä tuntuu että pitäisi keksiä jotain uutta ja mullistavaa. Kirjoittelin itselleni juuri kalenterin täyteen postausideoita, että ehkä pitäisi vaan mennä eikä miettiä liikoja ;-)

Muuten täällä päässä menee hyvin! Päivät kuluu älytöntä vauhtia kun tekee päivittäin 8h tunnin työpäivää ja tänään onkin jo kuudees työpäivä putkeen, huh! Onneksi sen jälkeen saa hengähtää parin vapaapäivän ajan, vapaapäivät tulee nimittäin tarpeeseen! Treenien osalta haluaisin hieman parannusta, sillä väsymys ja pitkät päivät on saanut skippaamaan parit treenit, mutta tälläviikolla vedetään senkin edestä, melkoiset treenihimot nimittäin.

Mitä asuun tulee, niin enään ei kyllä pelkästään noilla tamineilla tarkenisi. Aamulla ja yöllä lämpötila on jo pakkasen puolella, joten takki niskaan ja balleriinat vaihtoon nilkkureihin! Tänä syksynä olen erityisesti alkanut rakastamaan entistä enemmän klassisia, helposti yhdisteltäviä vaatekappaleita ja tästä aiheesta onkin tulossa postausta! Furlan keltainen karkkilaukku on loistava lisä muuten neutraaliin pukeutumiseen, vai mitä pidätte? Palataan pian 

furla
furla4 furla2

Top / Zara
Jeans / GinaTricot
Scarf / Tiger of Sweden
Shoes / Vagabond
Bag / Furla

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti