Jotain uutta ja tuntematonta..

Wohoo! Viime päivät täällä blogin puolella on ollut aika hiljaisia, sillä olen tapellut iMovien ja Youtuben kanssa.. Videon muokkaus ja Youtube-hässäkkä tuntui aluksi aika vaikeilta, koska kokemusta mulla on lähinnä blogista ja kuvien muokkauksesta.. Nyt kuitenkin mun ensimmäinen Youtube-video on julkaistuna! Teen mun kanavalle videoita hieman rennommissa fiiliksissä kuin tänne blogin puolelle, enkä ajatellut sen kummemmin edes miettiä kategoriaa mun videoille. Kaikkea mitä mieleen juolahtaa! Jaan blogin aihepiirin kanssa sopivat videot myös tänne blogin puolelle, sillä niitäkin on luvassa. Vieressä odottelee piiitkä lista video-aiheita ja ensimmäisen kimppuun käyn heti tänään. Toivottavasti inspiraatio ja into välittyy myös sinne ;-) Ensimmäinen video ei todellakaan ole täydellinen, mutta toivon silti että katsotte videon, kerrotte mielipiteenne ja annatte palautetta! Ehdotuksia niin blogipostauksiin kuin videoihinkin otan erittäin mielelläni vastaan <3 Kiinnostaisiko esimerkiksi Q&A -video


Seuraa mua myös:

INSTAGRAM: @pinjafin
SNAPCHAT: @pineprincess

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti