Kohti unelmia

christmas2
christmas1

Kesällä kirjoittelin paljon siitä, kun koulupaikkaa ei tällä kertaa auennut ja uudesta tunteesta nimeltään yksinäisyys. Puoli vuotta alkaa olla kulunut näistä fiiliksistä ja tilannepäivitys voisi olla paikallaan. Missä siis mennään nykyään?

Aloitin työt heinäkuun puolessa välissä ja sen kautta myös pahimmat pettymyksen tunteet sai luvan lähteä. Töissä meitä oli monta joilla oli samanlainen tilanne, mutta vasta syksyn aikana opin olemaan sinut tilanteen kanssa. Nyt joulu alkaa lähestymään ja töiden parissa on puoli vuotta vierähtänyt todella nopeasti. Olen saanut aivan uudenlaista energiaa töistä ja ihmisten parissa olemisesta ja myös esimerkiksi blogia kohtaan on inspiraatio ja intohimo kasvanut todella paljon! Alunperin tarkoituksena oli pitää mahdollisimman kiireinen vuosi jotta aika menisi nopeammin, mutta nyt ajatus vain naurattaa. Kiirettä täällä päässä riittää, mutta onneksi kiire pitää minut tehokkaana!

No, entäs ensi kevät? Lukeminen alkaa tänä vuonna jo tammikuussa, heti joulun jälkeen. Kirjat on vanhat tutut viime keväältä, tosin yhdestä taidan hakea korjatun version. Koska viime kerrallakin kouluun pääsy jäi parin pisteen päähän, en ole suunnitellut lopettavani töitä koko kevääksi. Olen sen verran menevää sorttia, että koko kevät kotona, neljän seinän sisällä, kuulostaa aivan mahdottomalta. Nykyiset työt on vaikuttaneet hektisyytensä vuoksi siihen, että jo parin kotona vietetyn päivän jälkeen on vaikeuksia pysyä aloillaan. Ylienergisyyden välttämiseksi haluan tasapainoilla töiden ja pääsykoelukemisen kanssa mahdollisimman pitkään!

Viime keväänä osallistuin valmennuskurssille, ja niin osallistun tänäkin vuonna. Ekonomivalmennus on parasta mahdollista vastinetta rahalle, joten tätä ei tarvinnut edes harkita! Voin käsi sydämellä suositella Ekonomivalmennusta kaikille muillekin samassa tilanteessa oleville, myös yrityksen verkkovalmennuskurssi on todella hyvä, jos kurssien järjestämispaikat tai -ajat eivät natsaa omaan aikatauluun.

Välivuosi on opettanut jo tähän mennessä tuhat kertaa enemmän itsestäni kuin ikinä osasin kuvitella, ja intohimo kouluun pääsyn kanssa on vain noussut entisestään. Olen myös huomannut muita uusia, positiivisia piirteitä itsessäni jotka varmasti kantaa vielä pitkään. Intohimo opiskeluun, töissä uuden oppimiseen ja menestymiseen sekä blogiini on ollut ehkä se suurin muutos. Viime vuosi meni kokonaisuudessaan niin sumussa, että veikkaan välivuoden olleen paras ratkaisu tähän väliin, vaikken sitä itse valinnutkaan. Elämällä on tapana kuljettaa oikeaan suuntaan kun vain antaa sen viedä <3
  christmas3

5 kommenttia :

 1. Tsemppiä opiskeluun, kyllä se siitä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla, että välivuosi osoittautuikin hyväksi vaihtoehdoksi ja jotenkin vaikuttaa siltä että sulla on tällä hetkellä tosi hyvä draivi päällä :) Hurjan paljon tsemppiä kevään luku-urakkaan! ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä että mun draivi välittyy sinne asti ;-) Kiitos tuhannesti <3

   Poista
 3. Todella pirteä ja inspiroiva teksti! Myös kuvat ovat älyttömän upeita :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista