Minijoulu

christmas christmas3

Joulu, olit minulle hyvä. Annoit minulle energiaa ja voimia pitkään talveen ja normaaliin arkeen. Vaikka olit erittäin lyhyt, sait silti mieleni rentoutumaan, rauhoittumaan ja inspiroitumaan. 

Joululoma oli tänä vuonna vaivaiset kaksi ja puoli päivää, kunnes taas palasin työmyyränä töihin. Odotin joulua kuin hullu, mutta tänä vuonna rauhallisuuden löytäminen oli vähän isomman kiven takana. Joulumieli löydettiin onneksi uudestaan jouluksi ja tapaninpäivänä oli jo mukava palata töihin.

Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä enemmän joulussa arvostaa kaikkea muuta kuin niitä lahjoja. Ei sillä, olin taas ollut ilmeisesti erittäin kiltti koko vuoden, ja kuusen alta löytyi mitä ihanempia paketteja minulle! Kiitos niistä kaikista aivan valtavasti 
Alunperin suunnittelin kuvaavani koko minijouluni videolle, mutta yhtäkkiä se ei tuntunutkaan enään niin tärkeältä. Halusin viettää joulun somepimennossa ja läheisten kanssa joten jätin läppärinikin kotiin ensimmäistä kertaa aikoihin, mutta nyt ollaan takaisin linjoilla!

Miten teidän joulu sujui? Vietän täällä ansaittua vapaapäivää rentoutuen ja uutta Kon Maria lukien mutta huomisen pyhitän blogijutuille! Ihanaa torstaita just sulle 
  christmas2

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti