BLACK & WHITE

winterfashion5 winterfashion14

Ensimmäiset asukuvat kehiin tälle vuodelle! Viime kuukausina on ollut hieman ongelmia kuvaajan kanssa, kun tuntuu että täällä Oulussa vaihtoehtoja ei ihan hirveästi ole poikaystävän lisäksi.. Onneksi saatiin aikataulut ja valo osumaan yhteen ja kuvailtiin pitkästä aikaa todella onnistuneet kuvat!

Kuvista alkaakin olla jo viikko aikaa kun juhlistettiin kavereiden kanssa yhden meistä vanhenemista illallisella, kuohuvalla ja rennolla yhdessäololla. Snapchatissa seuraavat (@pineprincess) varmaan huomasivatkin kuvat ja videot illalta, haha! Mun yksi suosikki Oulussa illanviettoon on kyllä Café Kuluma, missä viimeksikin naurettiin vatsalihakset kipeiksi, pelattiin Aliasta ja nähtiin parit tulidrinkki showt. En ole vielä ainakaan innostunut kovinkaan mistään tanssibaareista, mutta tuollainen astetta rauhallisempi illanvietto iskee kyllä muhun! 

Oon haaveillut pitkään pienestä, mutta silti laadukkaasta ja valovoimaisesta kamerasta, ja nyt uusi pikkukamera on matkalla mun luokse! Tän uutukaisen kanssa mun on helpompi kuvailla ihan niitä jokapäiväsiä juttuja, joten haluatteko nähdä myös täällä blogissa enemmän fiiliskuvia vai jätetäänkö ne jutut youtuben ja instagramin puolelle? 

ps. Kiitos aivan älyttömästi siitä, että olette kommentoineet ahkerammin mun postauksiin viimepäivinä 
  winterfashion2winterfashion15 winterfashion3 winterfashion11 winterfashion4

Coat - DIY
Shirt - H&M
Jeans - Gina Tricot
Shoes - Vagabond
Bag - Glitter

4 kommenttia :

 1. Todella hienoja kuvia ja koko asu on ihan mahtava yhdistelmä! Kuolasin jouluna tuota Glitterin laukkua, mutta jätin ostamatta ja nyt harmittaa... Aina ei voi ehtiä ostamaan kaikkea :D

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kuvista tuli kyllä tosi onnistuneita :-) Niimpä, ei sitä aina voi kaikkea ostaa eikä tarvikaan, myöhemmin löydät varmasti vielä kivemman laukun!

   Poista
 2. Kauniita kuvia! :) Ja aivan superihana toi takki! Niin pehmoisen ja lämpöisen näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Takki on kyllä ihana, Äiti on taitava ♥︎

   Poista