KOHTI KEVÄTTÄ

IMG_7294

Heräiltiin tänään aikaisin poikaystäväni aikaisen luennon vuoksi, ja voi pojat kuinka ihanaa onkaan aloittaa vapaapäivä aikaisin aamulla! Eilen oli se maaginen päivä kun pääsykoekirjat oli kaivettava taas kaapista ja luettava heti alkuun kunnon tsemppiviestit valmennuskurssilta.. Kevät ja sen tuoma luku-urakka on taas täällä!

Odotan kyllä innolla kevättä ja valoisia päiviä, on niin masentavaa katsoa pimeää kaupunkia yhdeksältä aamulla.. Tasapainoilu niin töiden, lukemisen, ystävien treffaamisen ja treenaamisen kanssa tuottaa varmasti muutaman harmaan hiuksen, mutta uskon että kesällä kaikki työ ja uurastaminen palkitaan. 

IMG_7290

Keväällä tulen kirjoittelemaan paljon myös opiskelusta ja pääsykoekeväästä, joten olisiko teillä jokin aihe mistä haluaisitte lukea? Blogi tulee pitämään mun pään kasassa kevään ajan joten nyt vaan vinkkejä tulemaan ;-) Nyt pakkaan laukun, vedän vaatteet päälle ja suuntaan kirjastolle lukemaan! Ihanaa torstaita tyypit 

6 kommenttia :

 1. Ihanan virkistävä postaus ja kauniit kuvat!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, sun kommentti piristi mun päivää! :-)

   Poista
 2. Noi kuvat on ihania! Olis mahtavaa jos voisit kirjoittaa vähän sun fiiliksiä pääsykokeisiin valmistautumisesta. Lukuvinkkejä, motivoitumisesta ja ylipäätään siitä kuinka niinä huonoinakin päivinä jaksais ottaa sen kirjan käteen ja alkaa uurastamaan. Hurjan paljon tsemppiä lukemiseen ja pääsykokeisiin! T:Toinen pääsykokeisiin valmistautuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, vinkki otettu talteen! Kiitos hurjasti ja hurjasti tsemppii myös sulle <3

   Poista
 3. Kauniita kuvia, onko tuo kirja ollut mielestäsi lukemisen arvoinen? Mihin haet kouluun haet keväällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Kon Mari on yllättänyt taas positiivisesti! Teen molemmista osista jonkunlaisen videon vielä hieman myöhemmin.. :-) Haen Oulun Kauppatieteelliseen!

   Poista