MAANANTAIN MOTIVAATIO

IMG_7830 IMG_7821

Kulumilla on Oululainen yhteisö, joka kokoaa Oululaiset bloggaajat yhteen yhden sivuston alle. Kategorioita, kuin myös bloggaajiakin löytyy aivan laidasta laitaan ja jos Oululainen energia kiinnostaa, tarjoaa Kulumilla varmasti taattua laatua ja sisältöä itse kullekin.

Nyt myös mulla on kunnia sanoa olevani mukana tässä upeassa, Oululaisessa yhteisössä. Sijoitun blogini kanssa "lifestyle" -kategorian alle ja jatkossa myös mun postaukset tulee löytymään kyseisiltä sivuilta. Luonnollisesti tämä kunnia ei muuta mitään varsinaisesta blogin sisällöstä, on vaan upeaa olla mukana kantamassa oma korteni kekoon! 

IMG_7816

Haluan panostaa tänä vuonna sekä blogiin että Youtubeen aivan täysillä. Haluan antaa kaikkeni ja tehdä hommia näiden parissa. Youtubea olen hiljalleen jo aloitellutkin, mutta haluan saada sillekin puolelle hieman säännöllisyyttä ja monipuolisuutta. Helmikuusta alkaen mun kanavalla tullaan näkemään entistä enemmän videoita; kosmetiikkaa, hyvinvointia, lookbookeja ja sitten niitä mun tämänhetkisiä suosikkeja eli vlogeja! Miltäs kuulostaa? Itse olen ainakin super innoissani!

Kevään aikana blogi ja youtube tulee olemaan mun omia pelastusenkeleitä, jotka saa ajatukset pois pääsykoekirjoista että seinät ei kaadu päälle. Opiskelu/pääsykoejutuista teen myös postauksia ja videoita pitkin kevättä, joten heitelkää niihin ideoita! Tähän asti tuleet ideat on jo mietinnän alla ;-)

Blogissa ja Youtubessa on kyllä parasta ehdottomasti se, kun omat visiot saa toteutettua ja päivän tavoitteet täyttyy. Omaa kehitystä on myös hirveän palkitsevaa seurata, niin valokuvauksen kuin muokkauksenkin suhteen. En malta odottaa kevättä, kesää ja kaikkea sitä materiaalia jota sillon saa kuvattua. Ongelmana näin talvella on edelleen ristiin menevät aikataulut ja kuvaajan puute, mutta eiköhän siitäkin selvitä!

Motivoivaa maanantaita ihanat 
   IMG_7812

1 kommentti :

  1. Hei,

    mielenkiintoinen blogi, olen itsekin Oulusta ja kiva lukea jonkun oululaisen kommentteja vaikka olenkin itse kymmenen vuotta vanhempi. Kiinnitti huomiota kuitenkin sana oululainen, kirjoitit sen aika monta kertaa väärin. Paikkakunnan nimi kirjoitaan isolla, kun paikkakunta käytetään adjektiivina kirjoitetaan se pienellä eli ei Oululainen vaan oululainen ^_^

    VastaaPoista