Must Haves for Winter

winterfashion2

Olen aina palellut aivan mahdottoman paljon kylmällä säällä ja välillä tuntuu että vaatetta saa olla pukemassa kahden ihmisen edestä. En tiedä ehkä mitään niin inhottavaa tunnetta kuin palelun, hytisemisen ja kylmyyden, mutta onneksi mulla on nykyään sellaiset talvikamppeet, että näitä fiiliksiä ei ole vähään aikaan näkynyt!

Oon vedellyt monet talvet villakangastakilla, mutta nyt mullakin on oma, unelman pehmeä ja lämmin untuvatakki! Untuvaa, höyhentä, tuulen- ja vedenpitävä kalvo ja laskettelutakin ominaisuudet. Ajattelin alunperin parka-mallista untuvatakkia, mutta tämän ominaisuuksilla sain sekä city-kelpoisen lämpimän talvitakin että täydellisen laskettelutakin.. Nykyään tulee liikuttua niin paljon vain työpaikan, kaupan ja kodin väliä, että takki on saanut aivan hurjasti käyttökertoja. Lisäksi -10 asteeseen saakka riittää alle pelkkä t-paita, huh! Suosittelen kyllä koko sydämestäni panostamaan lämpimään untuvatakkiin, suomen talvi kun tarvii kunnon talvivaatteet.. Lisäksi jos takkia huoltaa asianmukaisesti, kestää nämä todella pitkään! Eipä oo tarvinnut enään palella ;-)

timberland

Toinen talven must-have on lämpimät talvikengät. Vuosi sitten tilasin itselleni Timberlandit ja näissä kengissä ei ole varpaiden tarvinnut palella edes ilman villapohjallista tai paksua sukkaa. Maailman parhaat kengät ulkoiluun ja kävelyyn sekä kaikenlisäksi vielä kivan näköiset! Kyllähän nämä Timberlandit aika isoilta tuntuu jalassa nilkkureiden jälkeen, mutta kaikkeen tottuu, haha :-D Vuodessa kengissä ei näy lähes mitään kulumisen merkkejä, päin vastoin, kengät tuntuu istuvan jalkaan aina vaan paremmin. Näissä tosiaan ei kannata säikähtää hieman kovaa ja jäykkää kenkää sekä mahdollisia rakkoja aivan upo uutena. Kengän muotoutumisen jälkeen omaan jalkaan sopivaksi istuu ainakin mulla kuin nakutettu!
  winterfashion

Winter coat - Peak Performance
Winter shoes - Timberland
Scarf - Tiger of Sweden

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti