HAASTE NIMELTÄ 2017

IMG_7266

Viimeksi kerroin vuodesta 2016 ja sen tuomista pettymyksistä sekä onnen hetkistä, mutta nyt on aika kääntää katseet tulevaan, vuoteen 2017!  Uusi vuosi, uudet jutut ja muutenkin kaikki uusi ja "fresh" on aina todella paljon mun mieleen. Uusi paperinen kalenteri on myös jokaisen vaihtuvan vuoden yksi parhaista jutuista, ihanaa kun kaikki on taas niin organisoitua..

En tehnyt tällekkään vuodelle uudenvuodenlupauksia, mutta erilaisia haasteita ja tavotteita olen miettinyt itselleni koko vuodeksi. Uudenvuodenlupaukset on omasta mielestä vähän niin ja näin, mutta haasteet on aina tervetulleita ;-)

Blogi & Youtube

Haluan panostaa erityisen paljon blogiin ja videoihin tänä vuonna, ja tarkoituksena olisi viedä koko homma aivan uudelle levelille! Olen haaveillut blogialustan vaihdosta siitä saakka kun vaihdoin osoitteeksi oman domainin, mutta koodaustaitojen vähyys ja ajanpuute sai mut pysymään bloggerissa. Bloggerin rajoitteet kuitenkin ärsyttää tällä hetkellä niin paljon, että blogialustan vaihtaminen houkuttelee enemmän kuin koskaan.. Ainakin blogin ulkoasu ja organisointi tulee muuttumaan hyvinkin pian!

Opiskelupaikka

Kaikista konkreettisin asia joka lukee mustaa valkoisella heinäkuussa.. nimittäin opiskelupaikka! Tänä vuonna mennään taas kohti Kauppatieteellistä, ja motivaatiota on kyllä kertynyt aivan tajuton määrä. Tavoite on aivan pelottavan selkeä, mutta aivan näillä näppäimillä alkaa taas valmistautuminen sitä kohti. Tähän tarvii aikaa, hermoja, tukea ja tsemppausta, mutta haluan laittaa itseni likoon! Löytyykö sieltä muita kauppikseen hakijoita?


IMG_7278
IMG_7281

Ruoka & Liikunta

Kaiken muun lisäksi haluan syödä hyvin ja nauttia treenaamisesta. Liikunta antaa itselle aivan mahdottoman paljon eikä sitä fiilistä halua laiminlyödä! Stressiä en aio tästä asiasta ottaa, terveellinen ruoka ja liikunta tulee onneksi ihan takaraivosta. Mitään kummempia ulkoisia tavotteita en itselleni aseta, tärkeintä on voida hyvin ja nauttia! Näistä jutuista kirjoittelen pian lisää..

Sokerikoukku

En tiedä ehkä mitään inhottavampaa fiilistä kuin sokerikoukku ja joulukuussa alkanut suhteellisen sokeriton linja meillä molemmilla saa kyllä mun puolesta jatkua! Jouluna Lindt´in konvehdit maistuu palalle taivasta, mutta haluan välttyä suuremmilta sokeriövereiltä tänä vuonna.. Välillä herkuttelu on ihan okei niillä sokeriherkuilla, mutta kunhan siitä ei tule tapaa!


Onnellisuus

Viimeisenä se kaikkein tärkein, onnellisuus. Onnellisuus on niin monen asian summa, mutta juuri siksi niin tärkeä. Onnellisuuteen kuuluu myös ne huonot hetket, mutta onneksi omaan onnellisuuteenkin voi vaikuttaa. Vähemmän itsensä soimausta ja tiuskimista läheisille, enemmän kiitosta ja lämpöä ympärillä oleville.. 


IMG_7272 IMG_7269

1 kommentti :

  1. Täällä kans yks Oulun kauppikseen hakeva! Ja myös todennäköisesti Ekonomivalmennuksen kurssille osallistuva :) Valmistuin just ammattikorkeakoulusta ja motivaatio meinaa olla välillä vähän hakusessa, joten kiva että täältä voi varmasti välillä lukea sulta motivoivia kuulumisia :-) Tsemppiä sulle kans urakkaan!

    VastaaPoista