Lapsuuden kesämuistoja & sarjavinkkejä kesään


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Kesä on taas täällä ja pitkään odotetut kesälomat käsillä. En ole varmaan ainoa henkilö, joka rakastaa suunnitella kesän reissuja ja matkoja pitkään ja hartaasti, sillä kesä on oikeastaan ainoa vuodenaika kun aikaa on enemmän läheisille ja matkustelulle.

Muistan todella monia ihania kesämuistoja lapsuudestani ja useat niistä liittyvät jotenkin automatkailuun tai vaihtoehtoisesti ulkomaanmatkoihin. Lomat vietettiin aina muualla kuin kotona ja kesämökki ei ole koskaan ollut meidän perheen pakopaikkana. Kesällä ajeltiin autolla ympäri Suomea tapaamassa sukulaisia ja viettämässä ihania kesäpäiviä, huvi- ja vesipuistoja unohtamatta! Aika on oikein kullannut nämä lapsuuden kesämuistot ja vielä tänäkin päivänä mieleeni tulvii kesäinen lämmin ja hyvä fiilis aina pitkän ajomatkan startatessa. Suurimpana erona taitaa olla nykyään se, että myös minut löytää usein ratin takaa.Nykyään lomamatkojen lähestyessä käyn aina läpi lomailtojen rentoutumista varten uusimmat leffat ja sarjat, joiden paras valikoima löytyy mielestäni ehdottomasti Viaplay:stä. Valikoima sopii niin perheen pienimille, laadukkaiden sarjojen rakastajille ja sarjojen suurkuluttajille. Parasta Viaplayssa on sen todella laajan valikoiman lisäksi huikea mobiiliapplikaatio, jonka saa ladattua kaikille mobiililaitteille. App:stä löytyy itselläni kovassa käytössä oleva "offline -toiminto" jonka avulla saat ladattua suosikki sarjat ja leffat suoraan laitteeseen, niin katselu onnistuu myös ilman internet yhteyttä hyvällä resoluutiolla ilman pätkimistä! Lomalla parasta on perheen kanssa vietetty laatuaikaa  ja iltaisin muunmuassa kortin pelaamisen lisäksi juurikin elokuvat on meillä suosittu rentoutumis- ja yhdessäolokeino.

Viaplayn tarjonnassa omia suosikkejani on ehdottomasti hurjan koukuttava Blacklist ja Four hands menu, pidän erityisesti laadukkaista ja jännittävistä sarjoista, mutta myös erityisesti kokkiohjelmat on mieleeni. Tarjonnassa parasta onkin sen laajuus, jokaiseen mielialaan löytyy katsottavaa. Elokuvia tulee myös katsottua jonkin verran ja Viaplayn valikoimasta löytää huikeita uutuuksia! Kesän katsomislistalla on edellämainittujen sarjojen lisäksi muunmuassa uutuuselokuvat Book Club, Table 19, Selviytyminen, The Judge sekä Mamma Mia!. Ihan heti ei katsominen lopu!

Nyt myös sinulla on mahdollisuus voittaa 2kk Viaplayn leffat&sarjat -paketin katseluaikaa kommentoimalla tähän postaukseen, että oletko kokeillut jo Viaplayn offline -toimintoa? Arvonnan säännöt pääset lukemaan TÄÄLTÄ ja aikaa osallistua on 4.7.2019 saakka!


4 kommenttia :

 1. Ollaan kokeiltu, mutta tällä hetkellä Viaplayta ei ole, mielellämme sen tarjonnasta kesällä nauttisimme :)
  Ihania kesäkuvia ja iloa reissujen suunnitteluun!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
 2. En ole vielä kokeillut, mutta pitää jossain vaiheessa kokeilla!

  En nimittäin tiennyt tuosta offline-toiminnosta ennen tätä.

  VastaaPoista
 3. Olen kokeillut ja hyvin toimii :)

  VastaaPoista
 4. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista