Me ostettiin asunto!


Heippa ja tervetuloa mun blogini maailmaan, pitkästä aikaa!

Tehtiin kaupat talvella pitkään harkitusta ja toivotusta ensiasunnostamme, jonne pääsimme muuttamaan aivan hiljattain. Blogini on ollut hieman tauolla viime aikoina, sillä olen pohtinut mitä aihepiiriä haluan blogiini kirjoittaa. Ajatukset lähti aihepiirin muuttamisesta, kun sain kunnian olla Teho-opiston bloggaajana vuonna 2018-2019 - miksi en kirjottaisi omassa blogissani tekstejä rakennusarkkitehdin opinnoista ja kotimme sisustuksesta?

Olen pyöritellyt pitkään mielessäni blogini uudistusta ja tässä nyt ollaan, valmiina uusiin koitoksiin! Tulevaisuudessa blogistani tulee löytymään enemmän asia/informaatiotyyppisiä tekstejä ja vinkkejä - niin arkkitehtuurista, arkkitehdiksi opiskelemaan tähtääville kuin kodistakin


Asuntokauppojen tekeminen oli jännää ja päästiin onneksemme allekirjoittamaan fyysisesti paikan päälle yleistyvien, sähköisten kauppojen sijaan. Tuntui hurjalta laittaa nimet paperiin ja vaikka tiesimme tarkkaan muuttopäivän pitkän aikaa, tuli muutto silti aivan yllättäen ja kiireen saattelemana. Elämä ensimmäisessä omassa (yhteisessä) kodissa tuntuu erittäin ihanalta ja lupaankin ottaa teidät mukaan niin asunnon etsintä -prosessiin, käytännön järjestelyihin, hyvän asunnon kriteerien listaamiseen ja myös (pienen asunnon) sisustamiseen sekä muuhun järjestelyyn!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti