IHASTUNUT KEVÄÄSEEN

EOS 550D 339 020-1

Kevät on näyttänyt aivat uudet puolensa viimeisenä viikkona, eikä jokapäivä tarvitse pelätä järkyttävää räntäsadetta. Joka aamu kouluun pyöräillessä näkee kuinka katuja pestään, kiviä lakaistaan pois pyöräilijöiden tieltä, eikä enään tarvitse edes kärvistellä ohuehkossa keinonahkatakissa. Kevät on täynnä syntymäpäiviä ja kissan ristiäisiä sekä viikonloppumatkoja, ja tottakai kesän odotusta. Uutena asiana saan kokea myös keväisen kiireisen puutarhan töiden merkeissä ja odottaa kesää kahta kauheammin. Energiaa riittää yleensä hyvin, ja aamuiset pyöräilyt helpottavat päänsärkyä ja voimattomuutta. Päivä on myös pidentynyt niin paljon, ettei illan treeni tai pidemmäksi venähtänyt koulupäivä paljon hetkauta, kun aurinko laskee vasta ilta yhdeksän jälkeen. Huippua, sanon minä!

Kesä on myös hyvä motivaattori jaksaa panostaa täysillä loppukevääseen. Ainakin minun kohdallani toimii paremmin kuin hyvin. Luonnon heräily on yksi kauneimmista asioista mitä tiedän, mutta ei sitäkään osaa vielä odottaa. Mihin tämä lukuvuosi on oikein kadonnut? No, se antaa entistä enemmän motivaatiota panostaa!

Aurinkoisia kevätpäiviä <3 EOS 550D 339 045-1-2 EOS 550D 339 040-1 | Knit - Lindex | Jacket - H&M + DIY | Jeans - Tiger of Sweden | Shoes - Vagabond | 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti