BRUNCHIN'

EOS 550D 344 202-1 EOS 550D 344 188-1

Meillä kotona on muodostunut perinne pienimuotoisista brunsseista aina merkkipäivien aamiaisilla. Äitienpäivän aamulla kasasin erittäin nopean minibrunssin äidilleni, ja kyllä tällä aamiaisella nälkä pysyi loitolla. Yhdessä vietetyt brunssiaamut ovat niin ihanan rentouttavia. Äitienpäivästä on jo aikaa, mutta samat tarjottavat pääsisivät nytkin pöytään! Tosin hieman runsaammalla hedelmäkokoelmalla, nyt kun esimerkiksi nektariinienkin aika on alkanut..<3 Brunssista valmistui aivan vahingossa maidoton ja gluteeniton, mutta sehän on vain plussaa! Pöydästä löytyi terveellisiä aamiaispannareita, marjoja, hedelmiä, pähkinöitä, kaurajugurttia, appelsiinimehua, riisikakkuja, leikkeleitä, vihanneksia ja äitienpäivän kakkuna mansikka-marenki kakku. Nam! Kiinnostaisiko resepti tuohon marenkiunelmaan? :-)

Tästä kesän (nopeille) brunsseille hieman inspiraatiota! Haluaisin itse järjestää suuren brunssin kesällä kavereilleni, mielellään ulkoilmassa! Kesä ja aurinko, missä viivytte?

2 kommenttia :

  1. Marenkikakun reseptiä mielellään tulemaan! :) Brunssit on parhaita ja ollaan kans kevään aikana vietetty parit kavereiden kans ja ihan synttärijuhlatkin aamutuimaan brunssin merkeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan reseptiä tulemaan joku päivä :-) oi brunssit on niin ihania, harmi vaan että mun kaverit ei oo yhtäinnokkaita brunsseilijoita :-D

      Poista