Home Brunch

homebrunch

Kylläpäs tuntuu hyvältä olla pitkästä aikaa blogin ja tietokoneen äärellä. Rakastan sitä tunnetta, kun saan postastauksen blogista ulos ja pääsen suunnittelemaan seuraavia kujeita. Vaikka priorisoinkin bloggaamisen todella ylös prioriteetti-listallani, on tämä viikko ollut niin kiireinen ettei aikaa blogiin tai edes treenaukselle ole ollut. Harmittaa todella paljon tämmöiset suunnitelmien muutokset, sillä olisin osannut varautua tähän jos olisin tiennyt asiasta paljon etukäteen. Tein jopa 12 tunnin työpäivää suhteellisen lyhyillä väleillä niin, että kerkesin käydä kotona nukkumassa. Nautin työstäni, mutta näissä tilanteissa harmittaa se, kuinka vähän aikaa jää kaikelle muulle.

Perjantaina juhlistettiin poikaystäväni syntymäpäiviä aamusta alkaen. Valmistin herkullisen brunssin meille, nautittiin siitä kaikessa rauhassa ja chillailtiin kotona. Pöydästä löytyi tuttuun tapaan amerikkalaisia pannukakkuja, munakokkelia, pekonia, hedelmäsalaattia, riisipiirakoita, marjoja, viher-smoothieta, cappucinot, appelsiinimehua ja jälkiruuaksi suklaakakkua.. Iltapäivällä lähdettiin tarkastamaan Black Friday:n tuomat alennusmyynnit ja istumaan lasillisille, jonka jälkeen suunnattiin Puistolaan illalliselle. Eilinenkin meni pitkälti yhtä rennoissa tunnelmissa, valmistettiin ravintolan sijaan herkullinen illallinen kotona. Ruoan valmistaminen on meille yhteinen harrastus ja varsinkin minulle lähes intohimo. Kun kovan työn jälkeen pöytään saa annoksen todella herkullisia ravioleita, ei voi kuin olla ylpeä itsestään! Kokkaus on kuin terapiaa, haluan että se säilyy harrastuksena meillä vielä pitkään. Näiden brunssikuvien siivittämänä toivotan kaikille oikein ihanaa sunnuntain jatkoa, minä jatkan joulukuisten postausten suunnittelua ;-)
  homebrunch2homebrunch3 homebrunch4

3 kommenttia :

  1. Todella hienoja kuvia ja ihanan houkutteleva kattaus ylipäätään :)

    http://janitakristina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Of course, you can also also|you can even} have a playing problem without being completely uncontrolled. Problem gamblingis any playing conduct that disrupts your life. If you are preoccupied with playing, spending more and more time and thecasinosource.com money on it, chasing losses, or playing regardless of critical penalties in your life, you could have} a playing problem.

    VastaaPoista